Çevirilerim


Deltora Quest

Shi Wan Ge Leng Xiaohua

Feng Yu Zhou - The Wind Guardians

Bai Yao Pu

Fanren Xiu Xian Chuan

Qin Xia

Hitori no Shita: The Outcast Fanwai Pian



Yorumlar

  1. ben a will eternal izleyen biriyim animeyi seviyorum youtube kanalına aboneyim ingilizceden çeviri ne zaman yüklenir lütfen sana destek olacak birşey yapabileceksem lütfen söyle 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ingilizce çeviren siteler paket atınca gelir ama sana sıfır çevirili atsam çevirebilirsen çok iyi olur çin animeleri diğer ülkeler çevirmiyor sinir bozuyur. Yorumun ve desteğin için teşekkür ederim :')

      Sil
  2. tranimeizleden ılk bolumu ızledım altyazı cok hızlı gecıyor okuyamıyosn jet hızında :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha çinceden sıfır çeviri oluyor ondan sıkıntı bende çok sevdiğim novel ingilizce toplu gelmediği için ara verdim full gelince 2 ark öyle çevireceğim. Yorumun için teşekkür ederim :')

      Sil
  3. Eskiden izlediğim ve sonra hiçbir yerde bulamadığım "Deltora Quest" adlı animeyi çevirdiğin için çok teşekkür ederim. Ayrıca ilk iki bölümü izledim ve altyazılar konusunda iki durum dikkatimi çekti. Birincisi bazı cümleler ya da kelimeler söyledikleri ile uyumlu değil, ikincisi ise bazen cümleler devrik ya da eksik oluyor. 65 bölümün geri kalanının elindeki işlerden dolayı geç yayınlayacağının farkındayım ama ondan önce eğer müsait olursan yayınlanan bölüm altyazılarını gözden geçirirsen çok sevinirim. Gerçekten yine de hem bu animeyi çevirdiğin için hem de çabaların çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Yorumun içinde ayrı Teşekkürler bazen aceleye geliyor o yüzden karmaşa oluyor rica etsem bu animeyi çevirmekte bana yardım eder misin :')

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çevirilerim